Skänk EN GÅVA TILL VÅR VERKSAMHET

Du kan stödja LIONS verksamhet genom att skänka direkt till oss

Lions Oskarström anordna årligen ett antal aktiviteter där syftet för det mesta är att samla in pengar till vår hjälpverksamhet. Julmarknad, Valborgsfirande, lotteriförsäljning, tipspromenader och konserter är några exempel på vad vi gör för att samla in pengar. Hela nettot av det vi samlar in går till hjälpverksamheten (läs under menyn ” Vi Hjälper” för att läsa vart pengarna används). Inget av det vi samlar in går till vår administration den betalar vi själva med vår medlemsavgift – här är LIONS unika!

Tycker du att vår verksamhet är viktig kan du skänka pengar direkt till oss på flera olika sätt.


Vi tar tacksamt emot kontanta gåvor. Skicka pengar direkt till oss på Swish 123 426 42 22


Lägg pengar i våra insamlingsbössor som står i butiker i Oskarström och Åled. Ibland riktar sig bössinsamlingen till ett specifikt ändamål. Det står alltid på bössan vart pengarna går.


Har du gamla ogiltiga sedlar liggande? Riksbanken tar ut en ganska hög avgift för att växla in gamla ogiltiga sedlar och har du en mindre summa är det nästa inte lönt att växla in dem. Skänk dem till oss istället, vi kan samla på oss lite större belopp och avgiften blir då inte så hög utslaget på hela beloppet vi växlar in. Lägg dem i en insamlingsbössa eller kontaktat oss på e-post: lions@oskarstrom.com


Skänk dina pantburkar till oss. Visst är de mycket jobb att stå och panta burkar i en automat och utländska burkar får du ju ingen pant alls för. Skänk panten till oss istället, även utländska aluminium burkar. Vi är med i Pantameras Föreningspant och får även ersättning för utländska burkar. Skicka e-post till: lions@oskarstrom.com så kommer vi och hämtar.


Har du inga arvingar? Du vet väl att du kan testamentera hela eller delar av av ditt arv till en ideell organisation. Vi tar tacksamt emot gåvor i form av arv. Kontakta oss gärna innan ifall du har några frågor eller villkor för ditt arv.